Hur går det nu med akvariumet?

Jo, det går jätte bra. Intresset fortsätter och jag sitter ofta längre stunder och tittar på dem. Jag ändrar om och fixar hela tiden och intresset är inte alls så passivt som jag först trode. Jag ångrar inte för en sekund att jag började med detta, det sämsta var väl att jag har akvariumet brevid tv. För det händer ofta att jag missar vad som är på tv för att jag sitter och ser på akvariumet.

Så här ser det ut nu.
Akvariumet som det ser ut nu.

Mina små delfiner växer för var dag, det är nästan så man längtar tills man kommer hem för att se hur stora de blivit idag 🙂
glupsk
 Papegojorna lägger inte ägg mer, men jag vet inte hur ofta de brukar lägga ägg. Mina golden leker ständigt, flera timmar var dag men inga yngel än.
prep

Äntligen hittade jag sällskap till min Bertil (Satanoperca Leucostistca). Dock var sällskap det sista han ville ha. Han blev väldigt aggro, jagade och bet de nya stackarna i en hel vecka innan han dämpade sig.

bertil

Jag har börjat med lite gödning till växterna och de växer så det knakar. I och med detta försvann alla alg problem jag hade tidigare. Jag göder med EasyCarbo och PMDD och det gör verkligen under. Vet inte vad mina växter heter, men de gröna höga sakerna du kan se på bilden växter kanske med en decimeter i veckan.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply