Hur installerar jag installous på min iPhone?

Ett mycket enkelt sätt att få in crackade program på sin iPhone är att använda installous.

Så här gör du för att installera installous på din jailbreakade iPhone.

 1. Starta Cydia
 2. Tryck på Manage knappen
 3. Välj Sources
 4. Tryck på Edit knappen uppe till höger
 5. En add knapp dyker upp till vänster.
 6. Skriv in i http://cydia.hackulo.us/ i fältet som dykt upp.
 7. Sen är det bara att söka efter installous och installera det.

Jag rekomenderar även att ni installera appsync, annars kan ni inte installera via iTunes.

Be Sociable, Share!

48 thoughts on “Hur installerar jag installous på min iPhone?”

 1. Tackar för detta. Nu ska jag bara få tillbaka min telefon så jag kan prova på install0us som är inlämnad pga att den tappar nätet lite då o då.

 2. Installous är jäkligt najs! Haft det på min iphone sedan jag jailbreakade den i somras. Alla appar finns inte alltid, men det är lättanvänt o ibland har itunes tom trott att det varit riktiga appar. Men rätt sällan. Iaf, skitbra app om man inte har så hög moral =oP

 3. hej.
  Jag har jailbreakat min iphone 4 nu ( redsnow,cydia )
  Allting funkade ända tills jag laddade hem installous. Hur gör jag för att installera programet samt hur kommer jag in i cydia? Nu när jag trycker på cydia o installous i mobilen händer det ingenting?

  1. Cydia borde blivit installerat under jailbreaken. Det beror klart på vilken sorts jailbreak du använt men så ska det fungera. Sen installerar man inte cydia.hackulo.us utan det är bara ett repository man lägger till i cydia.

 4. Hej,
  Tack för svaret. Cydia är installerad (har använt greenposion for windows), cydia.hackulo.us finns som repository, men jag vet inte hur skall man installera *.ipa filer.

  1. Det du gör är att du lägger den i DCP läget (eller vad det heter) SLÄPP INTE!!!

   Avstängninsknappen i 3 sekunder sedan Avstäningsknapp + Hemknapp i 10 sekunder

   sen släpper du och håller ner avstängninsknappen tills loggan kommer.

 5. Här kommer det lite info för er som har problem med Installous:
  mikolaj; Du måste lägga till en source i cydia, precis som Zulan skriver cydia.hackulo.us
  Sedan efter det så installerar du Installous som kommer att finnas under sköta/källor/Hackulo.us. Där finns Installous 4. Installera den. Då kommer även på denna installation att ta med appsync
  Detta är även svaret till S.

  Jimmy Jakobsson bör gå in i Cydia och söka på appsync. Väl där så väljer du appsync, det skall finnas en grön bock bakom den appsync som är installerad. Välj den och redera den. Sedan kör du en ominstallation av Installous, startar om telefonen och alla appar på Installous bör fungera att installera igen. Problemet här är att om man installerar Installous och sedan installerar appsync är risken stor att man lägger in fel Appsync och det blir en konflikt mellan dessa två. Installous har alltså appsync i sig just nu.

  För er som inte ser appar som blir installerade utan att få ett felmeddelande finns det en ekel lösning. De blir installerade men lägger sig i bakgrunden.
  Gå då till Cydia och sök på sbsettings. Ikonen ser ut som FINDER i MAC OS ( för er som inte vet det så ser det ut som ett kantigt ansikte i ljusblått och lite mörkare blå) Installera denna.
  Efter installation så går ni tillbaka till startsidan i IOS och sveper ett finger över ovansidan av skärmen. På min telefon, från TELIA till klockan. Då dyker SBSettings upp. Väl i programmet skall ni trycka på “more”
  Skrolla ner till “Hide icons” och tryck
  Där ser man allt som är installerat och kan välja om det skall visas på startskärmen i IOS. Enkelt va?

  En viktig sak när det gäller att få hjälp är att ange vilket IOS man jailbreakat. Ger ett förslag för att jag skall kunna hjälpa er:

  iPhone 4
  IOS 4.3.5
  redsn0w (version)

  Sedan till problemet.
  Jag kommer att göra allt för att ni skall få hjälp med just ert problem, jag hoppas jag lyckas 🙂

  1. Tack! Problemet har ändrats nu när jag köpte nyaste ipad2. Vad jag vet går den inte att jailbreaka än. Då är det bara att vänta på lös ingen som säges komma i november.

 6. Jag har inte jailbreakd den. Det finns ingen lösning på det än så länge. Det presenterades en kort film på YT från GreenPoison, men det är ingen fungerande metod.

 7. Den har jag sett, men det ligger i luften nu och det är absolut inte långt borta. Det som man borde gå ut med tidigare är att inte uppdatera till iOS 5 om man vill vara jailbreakad. Men tror inte vi behöver vänta länge på att en untethered jailbreak till din iPad2 iOS 5 kommer ut. Vi kommer att lägga ut även den guiden här så att den finns på svenska.

  1. Hej Malin! Starta installous, tryck på search, leta upp vad du vill ha, klicka på det program du valt i listan över träffar. Tryck på den gröna download knappen. Välj källa du vill ladda ner ifrån. Skriv in den ofta 4 tecken långa koden, följ sedan den instruktion själva källan har och. Eventuellt måste du trycka på downloads i själva appen efter det och än en gång trycka på din nerladdade applikation för att den ska installeras.

   Jag förstår inte riktigt var du har misslyckats, det är ganska självförklarade, eller? Det kan ju vara så att du har ett problem med själva appen. Bättre att beskriva ditt problem än att be om en exakt beskrivning hur man gör.

  1. Antingen har du skrivit fel eller så vara bara helt enkelt servern nere när du testade. Sista alternativet är ju klart att du inte var uppkopplad mot internet. Prova lite senare.

Leave a Reply