Hacksat, om du anser dig ha för lite kanaler

Känner du till hacksat? Det är ett litet script man lägger in på sin dreambox och helt plötsligt har du laddat ner nycklar till en hel uppsjö satelliter, det kallas också keyupdater. Speciellt om du har några huvuden pekade mot fler än standardsatelliterna Thor och Sirius.

DigiFilm 1 och 2 på Intelsat 1.0w öppnas. Private Spice som ligger på Thor öppnas som är en 24h porrkanal. Utöver det finns det en miljon kanaler där de pratar något konstigt språk.

Hur gör man då? Finns nog många sätt, men jag gjorde som så att jag ftpade scriptet till /usr/scripts. Jag gav den rättigheter 777 och sen med Gemini 5 så var det bara att trycka på blå knapp, välja “file manager” gå till /usr/script och exekvera filen. Man kan tydligt se att den laddar hem massa nycklar, sen var jag tvungen att starta om min camd och så var det klart.

Scriptet hittar du här.

Be Sociable, Share!

71 thoughts on “Hacksat, om du anser dig ha för lite kanaler”

 1. Åhh!!
  Sitter ju med en gammal Dreambox 7000S med Gemini 4.7!
  Jag hittar inte /usr/script/!
  Tycker inte att dom borde ha ändrat filstrukturen på en så nära version som till Gemini 5!
  Visst jag sitter med en Enigma1 box..

  Har ni något tips på var jag lägger hascksatscriptet, när jag inte hittar /usr/script/?

  Jag har provat att lägga filen (& ändrat rättigheterna till 777) i /tmp/ men då jag trycker på blå knapp & väljer “Addons” -> “Manual install” så ser jag inte filen.
  Det kanske inte är rätt väg att gå men jag hittar inte “File manager” som Zulan skriver..

  Har ni något tips?
  Mvh
  Tekno

 2. du ska inte gå in på addons utan du trycker på menu , ner till blue – panel och gå in där sedan har du file manager på nr2. där inne har du usr/

 3. Tips till er som är nervösa för att polisen kommer och beslagtar eran dreambox när ni stjäl viasat.

  kryptera era hårddiskar med ett enkelt kommando, kör som root!

  # cat /dev/urandom > /dev/sda1

 4. Tjenare Zulan!

  Jag vet att jag kommer att låta som en idiot nu. Men, hur ser jag min 500HD i filezilla? Jag får bara upp mina vanliga hårddiskar osv. I utforskaren så har jag min 500HD genom nätverk, men där kan jag ju inte ändra rättigheter 777. Tacksam för svar!=)

 5. Ok! Jag har kommit in på min DM500 genom att skriva in IP:et och mitt användarnamn o lösen (såklart=) )

  Men när jag går in i /usr

  Så finner jag bara där:

  /bin
  /games
  /include
  /keys
  /lib
  /libsec
  /sbin
  /share
  /scr

  alltså ingen /script mapp.. vart lägger jag hacksat scriptet då?=)

  Och hur hittar sen min DM500 scriptet? Trycker man på blå knapp så ska det finnas med där det idag står dessa 4:a alternativ???

  1. grafisk multi epg
  2. letterbox zoom
  3. mjukvaruhantering
  4. PPanels

 6. OK! Jag hittade en hacksat för OpenPli, som jag installerade, och jag lyckades exekvera filen. Men ska jag sen köra en kanalsökning? Digifilm osv var fortf svarta=(

 7. Kör också med open pli…
  Men funderar efter att ha läst tråden att byta till någon annan image, då det verkar lättare än open pli…
  Trodde faktiskt open pli skulle vara lättast och bäst att använda..:o\
  Annars är jag nöjd med open pli..

  Har dm600PVR förslag på image.. gemini 5 ?!
  Gärna en länk till denna..

  Zulan! tack för en underbar sida !!

 8. Paddan!

  Här tankade jag hem det, och det är korrekt installerat med rättigheter 755 på allt. Sen klickar jag röd knapp för:

  -key update for camd

  sen tar jag download to mgcamd-cccam keys. Då jag kör detta.

  Men vad ska man tex med Hacksat CCcam bliss plugin till? I menyn innan?

  Zulan??

  Här är iaf filen=)

  http://www.digitalsatkey.com/e2files.php

  1. Kanallistan kommer inte att uttöka. Utan du kommer alltså ha fler kanaler som ger dig bild men från samma gamla kanallista. Finns 2 porrkanaler som öppnar sig som finns på thor och eller sirius, PG eller något sånt heter den ena tror jag.

 9. PG ( som är samma som hustler) öppna sig, men sen när jag bläddra tillbaks var den borta igen, vad hette den andra Spice? Den finns inte ens med..

 10. hej zulan 😀 har lagt in dream elit v.3.0 på min dm800hd se och undrar nu hur jag fixar hacksat på den har du , lust tid och ork att hjälpa en 19 åring och fixa tven innan pappsen kommer hem och ser att tven inte funkar längre?? vill ju faktiskt hinna fylla 20 bast

 11. har lagt in pp image och allt funkar kanon , har gjort som dom http://digsat.net/wbb3/index.php?page=Thread&postID=310173 men jag fattar inte hur jag ska göra med scriptet ?är det en NFI fil eller ska jag bara kopiera texten ? har suttit från igår vid 2tiden till halv sju på morgonen börjar bli riktigt trött på skiten nu ….. har du lust och läsa länken och ta mitt ip på boxen och hjälpa mig i ftp ?? snälla zulan :/

 12. fick in hacksat på pp image , och såg hur koderna laddades ner 🙂 sen starta jag om min cccam 2.1 cam och ingen kanal fungerade. sen så starta jag om hela boxen men fortfarande ingen kanal :/ har lagt scriptet i Usr/script och det borde ju vara rätt ? och jag har kanon singnal på boxen i övrigt men hacksat verkar ju inte funka som det ska , fasten att koderna laddades ner till min boxjävel :/ hur ska jag göra …..

 13. tja zulan 🙂 har lagt in min pp image på nytt, gjort kanalsökning , startat ftpade hacksat scriptet till usr/script sen ändra jag rättigheterna till 777 och sen starta jag boxen och ladda hem scriptet och sen starta om cccam 2.2.1 och sen fick jag in 3 kanaler 😀 fan det börjar lösa sig sa han som sket i vasken !! men finns det något annat script så man kan få in nån svensk kanal oxå :/ och få många sidor står det att man ska ändra rättigheterna till 755 ? vad är skillnaden ?

 14. men kanalerna som jag inte får in står det (no info from EMU or FTA ) och dom jag får in står det ( free to air ) har scriptet låst upp kanalerna eller funkar det helt enkelt bara? gillar inte ryska kanaler…

 15. Så om jag skulle ha ett riktigt programkort så skulle nästan alla kanaler funka med scriptet? Så kortfattat… Jag måste ta kontakt med han som har cardscharing servern och be han fixa boxern igen, så hans kanaler funkar ige?

 16. nu funkar viasat kortet i boxen… men om inte scriptet är till för att låsa upp kanaler som är krypterade ? vad är det till för då ? om man anser sig ha för lite kanaler står det ju i överskrift ? då borde ju scriptet göra nu så jag får mera kanaler har just nu viasats basutbud…

 17. Okej 😉 hur gör man när man vill öppna krypterade viasat kanaler när man har programkort? Kan du skriva en mini guide, skulle vara grymt snällt av dig! Så jag fattar en gång för alla ;-)!

  1. Hej, det går inte att skapa en guide eftersom installations förfarandet är olika för olika dreambox images. Men när du väl fått in oscam brukar man också få exempel setup filer, ta en titt där och får du inte igång det så hör av dig.

 18. kollade var/tubox och sen finns det en xml fil som heter satellites och trycker man på filrättigheter så står det 644 ? och sen är på 403987 kb

 19. du verkar ha väldigt bra förslag? men dom är lika luddiga som min navel…. är ingen it tekniker, förstår inte dina förklaringar (brukar finnas exempel setup filer ta en titt där…) säger mycket, vet ju fortfarande inte hur jag ska göra.. allt jag har läst och lärt mig är på din blogg ? kortfattat så funkar inte scriptet och låsa upp viasat kanaler med… klart konstaterat.

  1. Och jag märker att du vill ha en färdig lösning utan att sätta dig in i det. Du vill att man ska hålla dig i handen och vill egentligen inte sätta dig in i det. Då falerar det. Detta är inte enkelt och det kräver att man sätter sig in i det.

   Dock har du fått exempel filer både av mig och de filerna du hittade i din box under var/tubox/config.

   Att scriptet inte låser upp några viasatkanaler har jag sagt massor av gånger nu.

 20. har läst och googlat i snart en vecka ? att jag frågar dig om en massa saker är ju för att du verkar vara expert på ämnet dreambox… men har fixat lösningen nu 🙂 har beställt canal-digitals familjepaket och pratar med viasat just nu och beställer guld paketet… det tråkiga är att det kommer kosta en tusenlapp i månaden i 24 månader men då funkar det fan i mig :/ tack för den hjälpen jag har fått och ha en trevlig fortsättning på dagen 🙂

 21. Hej!!
  Jag har använt scriptet i ett antal år då bland annat kunnat se NRK och DR , men DR lade av i våras. Men nu efter ominstallation av programvaran, som är Newnigma2 V.4.0.1 3201-50-62 och med SCAM v.3,60 hade samma version även för och då fungerade det bra. Har du några tips???
  Dreambox 7020HD
  m.v.h. ingus

Leave a Reply